L’Atlètic Barceloneta rep un gol a dos segons del final i empata contra el Ferencvàros (12-12)

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha encaixat un gol a dos segons del final en la Champions i s’ha hagut de conformar amb un empat 12-12 (3-4, 3-1, 3-3 i 3-4) contra el Ferencvàros que li resta possibilitats d’acabar entre els quatre millors en un grup molt complicat. Malgrat el dèficit en el joc de boia per la mala circulació en atac, el conjunt mariner, eficient en el llançament exterior, ha acaronat el triomf amb orgull impulsat pels quatre gols de Marc Larumbe quan manava per 11-9 a 2:26 del final.

Tret de l’1-0 marcat per Granados, l’equip d’Elvis Fatovic ha anat a remolc en el primer quart. Fluix en defensa, ha encaixat dos gols des de la posició de boia –Ubovic i Fekete– i dos d’exteriors. L’australià Pavillard ha fet el segon del Barceloneta (2-2) i Perrone el 3-3. El conjunt català ha desaprofitat les tres accions de superioritat que ha tingut i no ha pogut connectar amb els boies.

La millora defensiva ha permès el Barceloneta capgirar el resultat en el segon període (6-5) amb dos gols de Larumbe i un altre de Famera –tos tres exteriors–, que ha rendibilitzat per tercer cop el llançament centrat des de zona tres a la dreta del porter visitant Szakony. El Barceloneta s’ha situat per primer cop amb dos gols d’avantatge en tres ocasions en el tercer quart amb el gols de Famera (7-5), Pavillard (8-6) i Biel en un contraatac (9-7), però les imprecisions li van impedir arribar al darrer període amb més marge (9-8).

El conjunt català ha acaronat el triomf en el darrer quart. S’ha avançat per 11-9 amb dos gols de Larumbe a 2:26 del final. Els hongaresos han reaccionat amb qualitat (11-11). Però l’equip de Fatovic ha jugat amb fluïdesa una superioritat i Famera, a boca de canó, ha fet el 12-11 a 23 segons del final. Merkulov (3 gols), un veritable mal de cap igual que Varga (3), ha empatat, lliure de marcatge.