Futbol sala

El Barça remunta en la segona meitat i s’imposa a dos minuts de la fi

Els blaugrana guanyen a la pista del Llevant per 1-3

El Barça ha sumat una victòria molt treballada i important a la pista del Llevant per 1-3 i continua al capdavant de la taula en solitari. Els blaugrana han remuntat en la segona meitat i ha fet dos gols en els dos darrers minut del partit. Pito ha destacat en atac amb dos gols.

Els blaugrana han tingut les seves ocasions en la primera meitat, però el partit s’ha mantingut anivellat fins al minut 15 en que una jugada d’estratègia ha significat l’1-0 anotat per Rescia. El Barça ha tingut un parell ocasions sense encert i s’ha arribat al descans amb aquest resultat. En la segona meitat els blaugrana han buscat l’empat amb insistència i ha arribat en el minut 26 al rematar Pito un refús del porter del Llevant (1-1). Els dos equips han buscat el gol i Dídac ha fet dues aturades de mèrit. No ha estat fins els dos darrers minuts que el Barça s’ha posat per davant. Ferrão ha fet l’1-2 des del costat del pal i quan el Llevant ha tret el porter jugador, Pito ha sentenciat amb l’1-3 a porta buida a mig minut del final.