Vela

Incertesa en la Sydney-Hobart després de 55 hores de navegació

La incertesa sobre el guanyador de la 76a regata Sydney Hobart es manté després de 55 hores de navegació i falten 50 milles (90 km), amb el R&P 100 Black Jack de Mark Bradford al capdavant d’una flota que ja ha patit 36 abandonaments. Perseguit a 10 milles (18 km) pel Dowell 100 Skalliwag de Hong Kong de David Witt, que ha superat en una milla el Juan-K 100 LawConnect de Christian Beck, tot apunta que la batalla final es lliurarà a les 11 milles (20 km) des de l’estuari del riu Derwent fins a la meta de Hobart, capital de l’illa de Tasmània. L’hora prevista d’arribada, les 02:00 d’aquest dimecres hora local, podria canviar dràsticament si el vent s’atura sobtadament al riu Derwent, cosa que passa habitualment.

Mentre els tres SúperMaxis lluiten per la victòria en temps real, darrere, el Botín52 Ichi Ban de Matt Allen i el JV62 ’Whisper’ de David Griffith mantenen un gran pols per dirimir el vencedor en temps compensat absolut. Si l’embarcació de Griffith arriba dues hores abans que la d’Allen seria la vencedora.

Els experts creuen que quan el grup viri a l’oest per travessar la badia de les Tempestes i assolir la desembocadura del riu Derwent es produiran atacs i algun podria escapar-se de la resta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)