Voleibol

La federació espanyola, obligada a repetir les eleccions

Una sentència del Jutjat Central del Contenciós Administratiu número 11 de Madrid estima el recurs presentat per la candidatura Ahora Vóley, liderada per la presidenta de la federació catalana Maribel Zamora

El Jutjat Central del Contenciós Administratiu número 11 de Madrid ha donat la raó a la candidatura d’Ahora Vóley, que havia denunciat irregularitats en les eleccions de la Federació Espanyola de Voleibol (FEVB) del desembre del 2020, i obliga a repetir el procés electoral des dels censos. En un comunicat, la candidatura liderada per la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, assenyala: “El temps i la justícia han donat íntegrament la raó a Ahora Vóley i han dictaminat que durant el passat procés electoral es van produir ‘un número molt important d’adicions al cens inicial per l’actuació de quatre federacions’ que considera ‘indegudes’, a més d’acusar al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAE) de no examinar en profunditat les al·legacions presentades en el seu moment.”

Aquesta sentència implica que tot el succeït després de la resolució del TAE en relació als censos queda sense efecte. Per tant, queda sense efecte l’elecció de l’assemblea general, l’elecció de la comissió delegada i l’elecció del president, que hauran de celebrar-se novament. Amb la seva dissolució la FEVB haurà de ser administrada per una comissió gestora. Amb aquest panorama, des d’Ahora Vóley s’insta als presidents de les federacions autonòmiques de Madrid, Galícia i Castella i Lleó, i al propi president de la FEVB Agustín Martín Santos a presentar la seva dimissió de forma immediata perquè s’inicii un nou “procés electoral amb transparència i neteja”. En aquest sentit, Ahora Vóley “continuarà treballant pel voleibol espanyol i seguirà endavant amb el seu projecte per demostrar que el canvi a més de possible, també és més que necessari”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)