L’Atlètic Barceloneta resol el duel contra el Radnicki en el primer quart (0-7)

L’equip mariner continua viu per aconseguir una plaça per a la final a vuit de la Champions

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha segellat una victòria tant contundent com necessària a la piscina del Radnicki (3-9) per continuar viu a la lligueta de la Champions. Impulsat per la consecució del títol de copa, l’equip mariner ha sentenciat el duel amb una espectacular posada en escena (0-8 al descans) que ha sabut gestionar fins al final.

L’inici mariner ha estat de traca i mocador. Amb transicions de vertigen i a gairebé gol per minut, el conjunt d’Elvis Fatovic li ha infringit un parcial de 0-7 per començar, amb triplet de gols de Granados, dos de Perrone, i un de Munárriz i Famera. En defensa, ha sabut neutralitzar les tres superioritats del Radnicki i Aguirre ha protagonitzat diverses intervencions de mèrit. En el segon quart, el conjunt mariner s’ha mantingut ferm en defensa i encara ha ampliat la seva renda un gol més gràcies a un xut de Marc Larumbe. El parcial al descans, doncs, ha estat de 0-8. Amb el duel decidit, l’equip de Kragujevac ha guanyat els dos últims parcials (2-1 i 1-0).

La final a vuit, del 2 al 4 de juny

D’altra banda, la LEN ha modificat les dates de la final a vuit de Belgrad, que s’avançaran del 2 al 4 de juny (eren del 30 de juny a l’1 de juliol) i també de les dues últimes jornades de la lligueta, que es disputaran entre el 8-9 d’abril i el 18-19 d’abril. Tot plegat és fruit de la decisió de la FINA de disputar finalment el mundial de natació a Budapest, amb les cinc disciplines aquàtiques, del 18 de juny al 3 de juliol.