El Barceloneta posa la directa

Waterpolo. L’equip mariner resol la visita a la piscina del Radniki en el primer quart (0-7) i continua depenent dels seus resultats per accedir a la final a vuit de la Lliga de Campions

Radnicki 3 Barceloneta 9

VK RADNICKI:Dobozanov; Brankovic, Stanojevic, Jankovic, Cuk, Krug (1), Ukropina (1), Pljevancic, Toholj, Milicic, Lukic (1), Vrlic i Todorovski.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (1), Granados (3), Munárriz (1), De Toro, Larumbe (1), Pavillard (1), Fernández, Asensio, Perrone (2), Biel, Bustos i López Pinedo.PARCIALS:0-7, 0-1, 2-1 i 1-0.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va resoldre el duel contra el Radnicki per la via ràpida i continua ben viu en les seves aspiracions per guanyar una plaça per a la final a vuit de la Champions.

En tot cas, continua depenent dels seus resultats. La posada en escena de l’equip mariner a Kragujevac va ser per emmarcar. Un parcial de 0-7 en un atac i gol de 8 minuts. La diana d’Alberto Munárriz als 16 segons ja va ser premonitòria. El conjunt d’Elvis Fatovic va portar a la perfecció el seu estil de joc tan característic, amb pressió defensiva i transicions a tota velocitat. En menys de 4 minuts, Álvaro Granados ja havia signat el seu trio de gols particular. Unai Aguirre es mostrava inexpugnable sota els pals, Martín Famera deixava la seva targeta de presentació amb una canonada i Felipe Perrone donava lliçons de saber fer, sorprenent la defensa rival. Amb el parcial de 0-7 inicial, el partit ja no va tenir més història.

D’altra banda, la LEN ha modificat les dates de la final a vuit de Belgrad, que s’avançaran del 2 al 4 de juny (eren del 30 de juny a l’1 de juliol) i també de les dues últimes jornades de la lligueta, que es disputaran entre el 8-9 d’abril i el 18-19 d’abril. Tot plegat és fruit de la decisió de la FINA de disputar finalment el mundial de natació a Budapest, del 18 de juny al 3 de juliol.