Futbol sala

Els penals eliminen el Barça en els vuitens de final de la copa del rei

Els blaugrana guanyaven per 0-2, el Betis remunta i amb el 3-3 s’arriba a la pròrroga

Els llençaments de penal han eliminat el Barça en els vuitens de final de la copa del rei. En aquesta eliminatòria a partit únic els blaugrana han empatat (3-3) a la pista del Betis, i després han cedit en els penals per 7-6. El Barça ha arribat a dominar per 0-2, però els andalusos han empatat (2-2), han forçat la pròrroga i en el temps suplemnetari han remuntat (3-2) i els blaugrana han forçat els penals. En el llançament de penes màximes el Barça n’ha fallat tres.

El partit s’ha iniciat amb intensitat i després d’una bona ocasió del Betis el Barça s’ha avançat en el minut 2 en una jugada personal de Sergio Lozano, que tornava després d’unes molèsties al turmell i s’ha fet mal a la cuixa. El Betis també ha tingut ocasions i en el minut 10 ha disposat d’un penal que Feixas, avui titular, ha aturat. Els blaugrana han dominat i Adolfo ha marcat el 0-2 a quatre minuts del descans i han tingut alguna bona ocasió més. Els àrbitres han xiular un segon penal contra el Barça, força rigorós com el primer, i Jackson ha situat l’ajustat 1-2 en el marcador amb que s’ha arribat al descans.

El conjunt andalús ha empatat als sis minuts de la represa amb un gol de Bocao (2-2). A partir d’aquí els dos equips han disposat d’ocasions clares, però no han tingut encert, mentre que els àrbitres han continuar amb el seu mal arbitratge, i s’ha arribat a la prorroga.

En el temps suplementari el Barça ha atacat de cinc sense porter i Lin ha marcat el 3-2 a porta buida a un minut i mig del final. Els blaugrana no s’han rendit, han provocat la sisena falta dels andalusos i Ferrão ha empatat de doble penal en l’últim minut.

En els penals els blaugrana n’han fallat tres, Marcenio, Sergio Lozano i el darrer Povill, mentre que els porters Feixas i Dídac només n’han aturat un cada un.