Waterpolo

El CN Sabadell jugarà la semifinal de l’Eurolliga contra el Pàdua

La LEN ha exclòs els dos clubs russos en competició, el Kirixi i l’Uralotxka, i l’altre partit enfrontarà l’Olympiacòs i el repescat UVSE de Budapest

L’Astralpool CN Sabadell ha quedat emparellat amb el Pàdua en les semifinals de l’Eurolliga que es disputaran l’1 d’abril en una seu encara per determinar. L’altra semifinal de la final a quatre enfrontarà l’Olympiacòs, vigent campió, amb l’UVSE Budapest. La LEN ha decicit excloure els dos equips russos en competició, el Kinef Kirixi, que havia eliminat l’UVSE en els quarts de final, i l’Uralotxka, que en l’anada havia vençut el Pàdua, per 8-11. La tornada s’hauria d’haver jugat avui en una piscina neutral, a Belgrad.

D’altra banda, el format de final a quatre no es podrà aplicar en la copa LEN i el Dunaujvàros i l’Ethnikos es jugaran el títol en una eliminatòria d’anada (26 de març) i tornada (30 de març).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)