Patinatge

El CPA Olot comença l’any ‘Escalant’ cap al primer lloc del territorial de grups de xou grans

Supera el CPA Girona a Fontajau. El PA Maçanet guanya els grups de xou petits

El CPA Olot s’ha imposat en el territorial de grups de xou grans que s’ha disputat al pavelló de Fontajau. El conjunt olotí, vigent campió mundial, ha presentat el muntatge Escalant amb precisió i bona execució, i ha superat al seu gran rival, el CPA Girona que amb l’espectacle Sinapsis ha estat a un gran nivell i ha ocupat el segon lloc. Els dos xous han rebut puntuacions superiors al 9.0 tant en l’apartat tècnic com en la presentació artística. L’Olot ha obtingut puntuacions entre el 9.0 i el 9.3 en l’apartat tècnic, mentre que s’ha disparat en l’artístic amb notes entre el 9.4 i el 9.7, amb tres puntuacions de 9.7. Les notes del Girona han sigut una mica inferiors, entre 9.0 i 9.1 en el tècnic i entre el 9.2 i el 9.6 en l’artístic. El tercer lloc l’ha ocupat el CP Celrà amb Infiltrats i puntuacions entre el 8.0 i el 8.4.

En els grups de xou petits la victòria ha sigut clara pel PA Maçanet amb Love Me, i ha estat l’únic dels deu grups participants que ha aconseguit puntuacions superiors al 8.0, entre el 8.0 i el 8.4 tant en l’apartat tècnic com l’artístic. La segona posiicó ha sigut pel CPA Olot i la tercera pel CEPA Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)