Atletisme

La Cursa El Corte Inglés torna el 24 d’abril amb nou recorregut

Després de dos anys d’absència, la clàssica prova barcelonina estrenarà un circuit molt ràpid de 10 km amb sortida de l’Avinguda Diagonal i arribada a la plaça Catalunya

Després de dos anys d’absència per la pandèmia, la Cursa El Corte Inglés torna al calendari el pròxim 24 d’abril amb un circuit totalment renovat, però amb els trets distintius de sempre: solidaritat, gratuïtat i popularitat. La 42a edició de la Cursa tindrà el punt de sortida just al davant d’El Corte Inglés Diagonal (9 h) i l’arribada a la plaça Catalunya. Seran 10 km molt ràpids, amb un perfil clarament descendent que transitarà en plena Diagonal fins al passeig de Gràcia, el carrer Aragó en l’encreuament amb Viladomat (5 km), Gran Via, carrer Marina, Ausiàs March fins arribar a la Ronda Sant Pere, just al davant d’El Corte Inglés de Plaça Catalunya.

Tot i que aquest matí se n’ha fet la presentació, les inscripcions ja són obertes des de l’1 de març i ja se n’han tramitat 3.500. Sota el lema Torna la Cursa, en l’acte de presentació hi han intervingut Eva Franqués, del departament de comunicació d’El Corte Inglés, Glòria Canals, presidenta d’Aura Fundació, Carles Baronet, que s’ha estrenat com a vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, i Susana Closa, gerent de l’Institut Barcelona Esports (IBE).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)