Natació

Joan Gros deixa la presidència del CN Mataró i Francesc Casabella li pren el relleu

Ha estat nou anys i escaig al capdavant d’un dels clubs de referència dels esports aquàtics a Catalunya

Joan Gros, el president del Centre Natació Mataró els últims nou anys, ha decidit fer un pas al costat i passar el relleu a Francesc Casabella, que fins ara exercia de vicepresident i vocal de la secció de waterpolo i que assumeix el càrrec amb la mateixa junta directiva. Gros s’ha acomiadat dels socis a través d’una carta. El ja expresident explica que la seva idea inicial era finalitzar el mandat al cap de vuit anys, però que a causa de la pandèmia va canviar de plans. “Vaig decidir perllongar el mandat fins a tenir una situació més estable. I ho faig ara i no a final de temporada, ja que els mesos de febrer i març és quan es prenen decisions que afecten a tota la temporada vinent i és convenient que aquestes decisions les prengui qui després les haurà de dur a bon termini”, afegeix.

Gros destaca els canvis importants que ha viscut el club durant l’última dècada i no amaga que la Covid ha impedit portar a terme alguns dels projectes que tenien previstos. En l’àmbit esportiu, l’expresident destaca la creació de dues noves seccions, la natació artística i l’esport adaptat, i ressalta els èxits de l’equip de waterpolo femení, amb el títol de la copa LEN (2016), lliga (2020), dues copes d’Espanya (2016 i 2022), una supercopa (2021) i una copa de Catalunya (2021), a més d’haver participat en una final a quatre de l’Eurolliga i en una supercopa d’Europa. No fa gaires dies, el CN Mataró rebia de la Federació Catalana de Natació la distinció de segon millor club de Catalunya del 2021, només per darera del CN Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)