Tennis

Rafa Nadal s’allunya del Godó

Tennis. El manacorí té una fissura a la costella, estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa i pràcticament està descartat per a un Barcelona Open Banc Sabadell amb onze jugadors entre els vint primers de l’ATP

Només feia unes hores que s’havia anunciat el cartell de jugadors del Barcelona Open Banc de Sabadell, amb Rafael Nadal al capdavant, quan es va conèixer l’abast de la lesió del tennista manacorí, que pràcticament el deixa sense possibilitats de jugar en el torneig de la capital catalana, del 16 al 24 d’abril. Nadal té una fissura d’estrès del tercer arc costal esquerre i haurà d’estar entre quatre i sis setmanes de baixa, un termini que no li permetria arribar a temps per competir a un dels seus tornejos de referència. Sense el dotze vegades guanyador, el Godó reunirà tres top-ten, amb el grec Stefanos Tsitsipas (5è), finalista el 2018 i el 2021, el noruec Casper Ruud (8è) i el polonès Hubert Hurbacz (10è). En el quadre del RCT Barcelona hi destaquen vuit jugadors més entre els vint primers del rànquing: Jannick Sinner (11è), Cameron Norrie (12è), Denis Shapovalov (14è), Diego Schwartzman (15è), Carlos Alcaraz (16è), Roberto Bautista (17è), Pablo Carreño (19è) i Nikoloz Basilashvili (20è). Tampoc no hi faltarà la principal referència del tennis català, el mataroní Albert Ramos (35è), que enguany ja ha guanyat l’ATP 250 de Córdoba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)