Vela

Barcelona serà la seu de la 37a edició de la copa d’Amèrica l’any 2024

Barcelona ha estat escollida per ser la seu de la 37a edició de la copa d’Amèrica que es disputarà l’any 2024. El comitè organitzador de la mítica competició de vela ha triat la capital catalana per davant de les altres ciutats candidates, Màlaga, Cork (Irlanda) i Jeddah (Aràbia Saudita). La candidatura barcelonina comptava amb el suport de l’Ajuntament, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el Port, tot i que el govern central s’implicarà també en l’organització d’un dels esdeveniments esportius que té més visibilitat a nivell mundial amb audiències de més de 200 milions d’espectadors.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ho ha confirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio i ha dit que l’esdeveniment tindrà un impacte milionari –uns 1.000 milions d’euros, segons el Govern- a la ciutat i potenciarà la imatge internacional de Barcelona i Catalunya. Torrent espera que l’organització ho anuncii oficialment en les properes hores.

S’estima que els equips poden començar a navegar en sis mesos, a partir de setembre, i que estiguin a la seu barcelonina dotze mesos abans de la disputa de la copa d’Amèrica, prevista per a juny del 2024, encara que les dates poden anar des de l’1 de maig al 31 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)