Vela

Els organitzadors de la 37a copa d’Amèrica fan oficial que Barcelona serà la seu al 2024

Han anunciat que la prova es disputarà entre els mesos de setembre i octubre

L’Emirates Team New Zealand i el Royal New Zealand Yacht Squadron, els organitzadors de la 37a edició de la copa d’Amèrica, han fet oficial que Barcelona serà la seu l’any 2024. També han anunciat que la prova es farà entre els mesos de setembre i octubre. El CEO de l’Emirates Team New Zealand, el defensor de la copa d’Amèrica, Grant Dalton, ha manifestat: “Barcelona és realment una de les ciutats més reconegudes del món. Com a Defensor de l’America’s Cup sempre hem sentit la responsabilitat de fer créixer l’esdeveniment, l’audiència i l’esport de la vela a escala mundial i, sens dubte, tenir l’esdeveniment organitzat en una ciutat important com Barcelona ens permetrà impulsar el creixement.” També ha destacat que hi haurà una gran visibilitat de la competició: “Quan pensem en la 37a America’s Cup i en les curses de l’AC75 a pocs centenars de metres de la platja de Barcelona, el passeig marítim i les zones de participació dels aficionats, serà gens menys que espectacular.”

El president de la generalitat Pere Aragonès ha explicat: “És un esdeveniment esportiu històric, que té una gran projecció mundial a nivell internacional, econòmic i pel turisme”, mentre que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha manifestat: “És una gran notícia per a Barcelona. Això ha de servir per promocionar la ciutat en el món després de la pandèmia, per beneficiar la tradició barcelonina d’aquest esport en una ciutat al costat del mar i a més, per dinamitzar l’emergent sector de la innovació i la tecnologia, vinculat a les activitats nàutiques.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)