Tennis

L’objectiu és que el Godó sigui el millor 500 del món

Tennis. Presenten les novetats de la 69a edició del Barcelona Open Banc Sabadell, que es disputarà del 16 al 24 d’abril al RCT Barcelona

L’objectiu de convertir el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó en el millor ATP 500 del món va ser la nota més destacada de la presentació de la 69a edició que es va fer ahir. En l’acte celebrat al Saló de Cent de l’ajuntament de Barcelona Xavier Pujol, el CEO del torneig, va explicar que el torneig barceloní no ha de buscar ser una competició de categoria 1000. “Barcelona ha de ser el millor ATP 500 del món, perquè tenim un ADN especial, venem tradició no exempta de modernitat”, va afirmar. Xavier Pujol també va fer un repàs de les millores que es faran en les infraestructures del RCT Barcelona on es disputa, com ara la Fan Zone o l’Hospitality, i va dir que s’ha buscat obrir el torneig a la ciutat i al territori. El CEO de la competició va explicar que s’han fet i es faran diversos actes; per exemple, s’ha fet un concurs de dibuix infantil, i el trofeu ha fet una volta per diferents punts emblemàtics de la ciutat.

L’exjugador David Ferrer, el director del torneig, va manifestar que en el torneig que es jugarà del 16 al 24 d’abril hi haurà tres o quatre jugadors del top 10 mundial quan es comenci a jugar ja que el rànquing pot variar fins llavors, i onze top 20. Va destacar la presència del grec Stefanos Tsitsipas, finalista l’any passat; l’asturià Pablo Carreño, medallista olímpic a Tòquio, o la jove revelació mundial, el murcià Carlos Alcaraz.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va obrir l’acte i va destacar que és una edició especial perquè suposa recuperar la normalitat del torneig després de dos anys difícils, i es va alegrar que el públic pugui tornar a presenciar en directe els grans esdeveniments esportius, com ara aquest torneig. També van fer els seus parlaments en la presentació Anna Caula, secretària general de l’Esport; Javier Godó, tercer comte de Godó i president editor del grup Godó; Josep Oliu, director de Banc Sabadell, i Jordi Cambra, president del RCT Barcelona.

EL CARTELL

Quan s’iniciï el torneig hi haurà tres o quatre jugadors top 10 i onze top 20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)