El Zodiac Barceloneta guanya l’Olympiacòs (9-5) i se situa tercer de grup en la lliga de campions

Els mariners superen el conjunt grec en la classificació i l’hi empaten la diferència de gols

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha sumat una victòria important contra l’Olympiacòs per 9-5 (2-1, 3-2, 2-0 i 2-2) i ha fet un pas important per la classificació de la final a vuit de la lliga de campions. Els mariners han pujat al tercer lloc del grup superant al conjunt grec en la taula i també l’hi han empatat la diferència de gols, ja que van perdre per quatre (8-4) a la piscina de l’Olympiacòs.

El Barceloneta s’ha avançat molt aviat i en els primers dos minuts i mig s’ha situat amb un 2-0 amb gols de Granados i Larumbe. En defensa ha mantingut als grecs sense marcar fins a un minut pel final del primer quart. Del Toro ha fet el 3-1 pels mariners i malgrat una ràpida resposta de l’Olympiacòs, Munarriz i novament Larumbe han anotat després d’un temps mort del tècnic del Barceloneta, Elvis Fatovic, i han situart el 5-2 en el marcador. Filipovic ha marcat pels grecs a 13 segons del descans i s’ha arribat a la mitja part amb dos gols de marge pels locals, 5-3.

Pavillard ha tornat a situar els tres gols de marge en l’inici de la segona meitat, i en aquest tercer quarts la defensa local ha funcionat molt bé, el porter Aguirre ha fet aturades de mèrit i ha evitat que l’Olympiacòs marques en el tercer quart. Perrone ha fet el 7-3 a 33 segons del final d’aquest període. Els darrers vuit minuts han sigut els més anivellats i Genidounias ha marcat de penal i el 8-4 d’Asensio ha esta respost ràpidament per Kolomvos. En els darrers segons Munarriz ha fet el 9-5 i ha igualat el goal-avegare particular.