Pas endavant cap a la final a vuit

Waterpolo. Lliga de campions. El Zodiac Atlètic Barcelona domina des de l’inici l’Olympiacòs, el supera en la classificació del grup A, puja a la tercera posició i també anivella la diferència de gols particular amb el conjunt grec

Zodiac Barceloneta 9 Olympiacòs 5

ZODIAC BARCELONETA:Aguirre, Famera, Granados (1), Munarriz (2), De Toro (1), Larumbe (2), Pavillard (1), Fernández, Asensio (1), Perrone (1), Biel, Bustos i López Pinedo.OLYMPIACÒS:Bijac, Grammatikos, Gkillas, Genidounias (2), Fountoulis, Gouvis, Dervisis, Buslje, Mourikis, Filipovic (2), Chrysospathis, Kolomvos (1) i Zerdeves.PARCIALS:2-1, 3-2, 2-0 i 2-2.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va fer un pas important per classificar-se per a la final a vuit de la lliga de campions en derrotar per 9-5 (2-1, 3-2, 2-0 i 2-2) l’Olympiacòs. Amb aquesta victòria els mariners van superar el conjunt grec en la classificació del seu grup, van pujar a la tercera plaça i van anivellar la diferència de gols particular, ja que havien perdut per quatre gols (8-4) a Grècia.

El Barceloneta va dominar des de l’inici del partit el conjunt grec i en dos minuts i mig ja va aconseguir dos gols d’avantatge (2-0). L’Olympiacòs no va marcar el primer gol fins a un minut del final del primer període. Els mariners sempre van anar al davant i van controlar el rival sense deixar-li cap possibilitat per reaccionar. Tot i encaixar un gol a tretze segons del descans, van arribar a la mitja part amb un 5-3 a favor.

El tercer quart va ser clarament dominat pels mariners, que van estar molt bé en defensa i el seu porter Aguirre va fer aturades de mèrit. La diferència es va incrementar fins al 7-3. En els darrers vuit minuts el Barceloneta va intentar posar a favor seu la diferència de gols amb l’Olympiacòs i guanyar de cinc, però els grecs van fer el seu millor quart i el partit va acabar amb 9-5.