Waterpolo

El Barceloneta és el favorit i el Barcelona, un bon aspirant

Waterpolo. Els dos conjunts barcelonins comencen la final de la lliga de la divisió d’honor al millor de tres enfrontaments

El Zodiac Atlètic Barcelona i el CN Barcelona comencen aquest vespre la final del play-off pel títol de lliga de la divisió d’honor amb la disputa del primer partit a la piscina de Sant Sebastià (20 h Esport3). El Barceloneta ha guanyat les últimes setze edicions de la lliga de manera consecutiva, vol mantenir l’hegemonia i surt com a favorit, mentre que el Barcelona intentarà trencar el domini del seu rival i, després de tres segons llocs, ser el campió. En els antecedents de la temporada el Barceloneta ha guanyat els quatre partits en què s’han enfrontat.

El segon partit de la final es disputarà el dimecres 13 a la piscina de la Nova Escullera (18.45 h), mentre que, si és necessari, el tercer enfrontament es tornarà a jugar a la de Sant Sebastià el divendres 15 (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)