Tennis

Madrid convida Djokovic tot i que encara nega a vacunar-se

Tennis.

El Masters 1.000 de Madrid, que es disputarà del 26 d’abril al 8 de maig, ha convidat Novak Djokovic, tot i que el jugador ha admès que no es pensa vacunar de covid-19, motiu pel qual no va poder jugar l’obert d’Austràlia i els dos primers grans tornejos de la primera als EUA: Indian Wells i Miami. El serbi, que tornarà a la competició la setmana vinent a Montecarlo, on té la seva residència, podrà jugar legalment a Espanya ja que compta amb les exempcions generals per esportistes professionals i no se li sol·licitarà un certificat de vacunació. Amb tot, Pedro Sánchez, després de l’embolic d’Austràlia, va recomanar al tennista que es vacunés si volia venir a Espanya. L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, en canvi, va mostrar-se convençut que el jugador podria jugar a la ciutat en plena polèmica sobre les mesures més laxes de la ciutat a l’hora de lluitar contra la covid-19 i pel tracte que havia rebut el jugador a Melbourne. En el torneig madrileny també hi seran Rafa Nadal i el pretendent al tron del mallorquí, Carlos Alcaraz.

En el quadre femení el torneig també ha confirmat la presència de l’empordanesa Paula Badosa, actual número 3 del circuit mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)