Patinatge

El nou sistema per nivells permet complir el somni d’Aida Aumatell

Aida Aumatell va debutar diumenge en una competició oficial de patinatge artístic. La patinadora, de 28 anys i amb síndrome de Down, patina des de fa 25 anys al CPE Taradell, però no havia pogut participar encara en cap campionat Ho va fer a la pista de Sant Vicenç de Torelló a l’Open BCN Promoció organitzat pel CP Lloriana.

Gràcies al nou sistema per nivells implementat aquesta temporada, va prendre part en la categoria nivell 3 sènior, competint per primera vegada a un campionat oficial organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i fent realitat, amb les seves paraules, “el somni de la seva vida”. Després de pujar al podi, l’Aida va tenir paraules d’agraïment cap a la seva entrenadora Lídia Vilardell, impulsora de la participació de la seva patinadora en aquesta competició, aprofitant que el sistema implementat pel Comitè Català de Patinatge Artístic per nivells és més inclusiu i participatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)