Futbol sala

Esquerdinha anuncia la seva retirada a final d’aquesta temporada

Ha militat els darrers cinc anys en el Barça i ha ajudat a guanyar tretze títols

El pivot del Barça Esquerdinha ha anunciat en un comunicat que es retirarà al final d’aquesta temporada. El jugador ha explicat els motius perquè posarà fi a la seva llarga carrera als 36 anys. “És la decisió més difícil que he pres a la meva vida, però crec que és el moment de tancar una etapa com a esportista professional. Els cicles s’acaben i entendre això crec que és fonamental per no viure’l amb angoixa. Segur que trobaré a faltar jugar i els pavellons plens, però la vida no és només futbol sala. Quedarà l’afecte de la gent, la història i els números, però també hi ha una vida fora de les pistes i això fa que sigui més fàcil prendre aquesta decisió. Ha estat un privilegi jugar al Barça i espero tancar aquesta etapa amb els dos títols que falten, la Champions i la lliga.”

El jugador brasiler ha jugat en el conjunt blaugrana les darreres cinc temporades i posarà fi a disset anys a l’elit del futbol sala internacional. En la seva etapa com a blaugrana ha marcat 87 gols i ha guanyat 13 títols: 1 champions, 2 lligues, 3 cops d’Espanya, 3 copes del rei, 2 supercopes i 2 copes Catalunya, i encara pot ampliar el seu palmarès. També a jugat en El Pozo, el Cartagena, el Caja Segòvia i el Dinamo de Moscou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)