El títol, en el tercer partit

Waterpolo. L’stm Mataró guanya l’Astralpool en els penals i força el partit de desempat, que es jugarà avui a la piscina de Can Llong

stm Mataró 8 (5) Astralpool Sabad. 8 (4)

stm MATARÓ:Sánchez, Morell (2), Van de Kraats (1), Gual, Sevenich (2), Timofeeva (1), Cambray, Nogué, Bach, Bertran, Espar (1), Markoch (1) i Colominas.ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Van der Sloot (1), Serrano, Steffens (1), Forca, Pérez, González (4), Ortiz (2), Games, Casado, Garcia, Bonet i Carilla.PARCIALS:2-2, 0-3, 4-0 i 2-3. P: 5-4.

El títol de lliga de la divisió d’honor femenina entre l’Astralpool Sabadell i l’stm Mataró es decidirà en el tercer partit de la final, que es jugarà avui (11.45 h, Esport 3) a la piscina sabadellenca de Can Llong. El conjunt mataroní va guanyar el segon partit en els penals (8-8 i 5-4) i va forçar el partit de desempat. En el club mataroní hi ha malestar perquè el Sabadell només els facilitarà 40 entrades per al tercer partit i no hi podran anar tots els aficionats que volien.

Després d’un primer quart anivellat (2-2), l’Astralpool Sabadell va dominar el segon i es va distanciar en el marcador fins a arribar al descans amb un 2-5 al seu favor. Tot va canviar en el tercer període, ja que les mataronines van trobar el camí del gol i amb un parcial de 4-0 van arribar als darrers vuit minuts al capdavant en el marcador (6-5). La lluita va ser intensa en el darrer període i el Sabadell va empatar gràcies a Irene González –quatre gols–; 37 segons abans de la fi. En els penals les visitants es van situar a 3-4, i Ani Espar i Clara Cambray van donar la victòria al Mataró.