Futbol sala

Adolfo enfonsa el Pozo a un minut pel final (2-1)

Els blaugrana, tot i tenir moltes baixes, ha estat superior a l’equip murcià

El Barça ha superat el Pozo amb un gol al darrer minut d’Adolfo (2-1) en el retrobament 15 dies després de la final de la copa que es va decidir a la tanda de penals. Alguns pensaven si l’equip murcià li faria el passadís al Barça pel fet d’haver guanyat la Copa després d’un polèmic final però el fet que l’Inter li fes dijous -en partit avançat- ha servit com a excusa perfecte al Pozo per no fer-lo considerant que protocol·làriament ja estava fet. Velasco ha recuperat André Coelho però ha tingut les baixes de Ferrao, Pito, Esquerdinha i Matheus. El seu lloc a la convocatòria l’han cobert els jugadors del filial Carrasco, Nicolás i Víctor Pérez.

La primera part ha acabat sense gols tot i que les millors ocasions han estat blaugrana com un xut al travesser de Coelho. L’actuació de Dídac Plana també ha estat decisiva perquè les poques vegades que ha arribat el Pozo les ha solucionat el porter blaugrana.

A la segona meitat Leo Santana ha tingut l’oportunitat més clara amb un xut que han desviat entre el pal i el porter Dídac. I dos minuts després el portuguès Coelho amb una transició boníssima ha superat el porter amb un xut ras superant-lo per sota les cames. Quan semblava que el partit acabaria amb victòria blaugrana una assistència per Valerio a dos minuts i mig pel final en una errada defensiva ha servit per empatar el matx. Però en un final embogit un gol d’Adolfo ha enfonsat la resistència d’un Pozo que, això sí, ha tingut un xut al pal a 15 segons pel final.