Hoquei sobre herba

L’Egara, campió a casa

Hoquei herba. L’equip vallesà tomba el Mannheimer (3-4) i aixeca davant la seva afició el títol de la segona competició europea en una final que va tenir un desenllaç heroic per als egarencs

L’Egara va desfermar l’eufòria dels seus seguidors en la final de l’EHL Cup, la segona competició europea, tombant en la final el Mannheimer alemany (3-4) en un desenllaç d’infart. Els alemanys van disposar d’un penal córner a 20 segons del final però la defensa egarenca va treure la bola de sota els pals. Dos minuts abans, Marc Recasens, també en un penal córner, va fer el gol de la victòria després que l’equip patís de valent en el tercer i l’últim quarts per la pressió dels visitants, que van igualar un 1-3 i assetjant la porteria d’Albert Pérez, un dels herois de la final aturant dues accions de penal córner. Recasens (3 gols) i Aguilar han estat els autors dels gols de l’Egara. L’internacional argentí Peillat, Hinrinchs i Hartkopf han marcat per l’equip de Mannheim, dirigit per Andreu Enrich.

L’Egara va ser subcampió d’Europa el 1993 i el 1999, i havia guanyat el torneig el 1969 i el 1970 quan la competició feia les primeres passes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)