Futbol sala

El Barça esgarrapa un empat valuós contra el Jaén a l’Olivo Arena (2-2)

El Barça, el líder de la primera divisió amb 8 punts de marge sobre l’Inter, ha tornat avui a l’Olivo Arena de Jaén, l’escenari on va conquerir la polèmica copa davant del Pozo, i ha esgarrapat un empat valuós contra el Jaén (2-2) tot i les baixes sensibles de Ferrão, Pito, Matheus, Esquerdinha i Marcenio, que ha descansat perquè s’acosta la final a quatre de la UEFA Futsal Champions –29 d’abril i 1 de maig a Riga (Letònia) contra el Benfica–. L’equip de Jesús Velasco, que ha convocat diversos jugadors del filial, s’ha avançat amb un gol matiner. Adolfo ha rematat en el minut1 i Antonio ha marcat en pròpia porta. Ortiz ha culminat una gran assistència de Povill en un contraatac conduït per Lozano (0-2 en el 8’). Carlitos ha reduït diferències al segon pal en el segon temps (26’). César ha empatat en el 31 (2-2). En els tres darrers minuts, el Barça, amb Dídac sumat a l’atac, ha pogut endur-se la victòria en tres accions de Dyego.