Handbol

El Barça segella la 29a lliga amb suspens final a Pamplona

L’equip blaugrana ha guanyat per la mínima l’Helvetia Anaitasuna (34-35)

El Barça, amb suspens final, ha fet els deures contra l’Helvetia Anaitasuna (34-35) i ha posat el llacet a la 29a lliga, la dotzena de consecutiva, quan encara resten cinc jornades per al final del campionat. La primera lliga de l’era Carlos Ortega se suma als títols de copa del rei, i la supercopa d’Espanya i de Catalunya. A l’horitzó resten els quarts de final de la Champions, amb el doble enfrontament contra el Flensburg (11 i 19 de maig) amb el repte de tornar a accedir a la final a quatre del Lanxess Arena de Colònia. Com en els quarts de final de copa (35-32), el conjunt navarrès no li ha posat les coses gents fàcils als blaugrana, especialment a la segona meitat, i ha acabat patint per vèncer per la mínima al pavelló d’Anaitasuna. El jugador més destacat del partit ha estat Aleix Gómez, letal en atac amb 11 gols (5 de penal).

El partit ja ha començat fent pujada per al conjunt blaugrana. Amb una defensa molt activa i aprofitant les accions de superioritat (Aleix als 3’ i Fàbregas als 5’) per marcar a porteria buida, l’Anaitasuna ha colpejat primer (5-2). Ortega ha demanat temps mort, el seu equip ha començat a activar-se i no ha tardat a capgirar el resultat (6-8). Impulsat per les accions ofensives d’Aleix (7 gols, 4 de penal) i les aturades de Gonzalo (6), el Barça ha posat la directa i ha arribat al descans amb una renda important (12-18).

Els atacs amb set jugadors no acabaven de funcionar per a l’Anaitasuna (13-20), que amb la tornada al joc convencional ha retallat diferències a còpia de recuperar pilotes i sortides al contraatac (20-23). El conjunt navarrés no defallia i encara ajustava més el resultat (29-31) després que el Barça malbaratés una superioritat. Un gol d’Aitor García a 31 segons del final reduïda les diferències a la mínima expressió (34-35), però no hi hagut temps per més tot i el desconcert arbitral en els últims segons de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)