Futbol sala

Exhibició de l’Industrias a Palma que l’acosta al ‘play-off’ (2-7)

L’Industrias Santa Coloma ha obtingut un triomf valuós i de prestigi a la pista del Palma i fa camí cap al play-off pel títol. L’onzè triomf en la lliga ha estat el producte d’un exercici de solvència dels de Javi Rodríguez, tant quant a efectivitat com pel que fa a les tasques defensives, amb Mario inspirat sota el pals. L’Industrias acumula 37 punts que l’apuntalen en la setena posició.

Corso ha avançat els de Javi Rodríguez (4’). El Palma ha reaccionat amb dos gols i Cardona ha fet el 2-2 en el minut 20 amb un cop de cap que ha coronat una gran jugada col·lectiva. En el segon temps, Bermusell, a la sortida d’un córner, ha tornat a avançar els catalans (2-3 en el 21’). Cardona ha augmentat la renda en una jugada d’estratègia (2-4 en el 28’) i Khalid ha clavat en 2-5 en el 28’ en plena voràgine visitant. El festival colomenc ha prosseguit amb un gol d’Uri Santos des del seu propi camp aprofitant l’atac de cinc local (2-6 en el 31’) i amb un altre gol de Bermusell (2-7 en el 37’) que han tombat definitivament els locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)