Futbol sala

El Barça cau sorprenentment contra el Saragossa (0-3)

L’equip blaugrana ha fallat un munt d’oportunitats i el conjunt aragonès s’ha mostrat molt sòlid en defensa

El Barça ha perdut sorprenentment contra el Futbol Emotion Saragossa (0-3) en un partit marcat per les nombroses baixes blaugrana i per la semifinal de la Champions contra el Benfica a l’horitzó, divendres vinent a Riga. Amb la imminent final a quatre, Jesús Velasco ha reservat als jugadors tocats, Ferrao, Pito i Matheus. L’equip aragonès, que lluita per la permanència, ha fer valer la seva solidesa defensiva quan s’ha avançat al límit del descans. El Barça, que continua al capdavant de lliga, ha tingut un munt d’oportunitats, però avui no ha tingut el dia de cara a porteria.

A la primera meitat, l’equip blaugrana ha jugat amb més fluïdesa que les últimes jornades, ha gaudit de nombroses oportunitats, però li ha faltat concretar-ho de cara a porteria. El Saragossa, en canvi, ha tret profit d’una recuperació de pilota i la sortida ràpida en transició. L’exblaugrana Adri Ortego ha avançat l’equip aragonès a 3 minuts del descans després de rubricar una gran assistència de Sergio Barona.

Després de la represa, el Saragossa ha tornat a colpejar en una jugada d’estratègia. Aquest cop Ortego ha exercit d’assistent des de la banda i Ángel Claudino (24’) ha fet el segon. El Barça continuava sense veure porteria i Miquel Feixas ha evitat el tercer gol visitant en més d’una ocasió. Amb aquest panorama, Jesús Velasco ha ordenat els atacs amb cinc jugadors encara amb més de 5 minuts per al desenllaç. Les grans intervencions d’Iván Bernard sota els pals han estat claus i amb el Barça a la desesperada, Piqueras ha marcat el tercer a porteria buida a 6 segons del final.