Futbol sala

Velasco: “Si s’ha d’arriscar amb els lesionats és aquesta setmana”

El Barça es desplaça demà a Riga, on divendres jugarà la semifinal de la Champions contra el Benfica, amb tres jugadors tocats Ferrão, Pito i Matheus, i la baixa segura d’Esquerdinha

L’entrenador del Barça Jesús Velasco ha assegurat que els jugadors tocats Pito, Ferrão i Matheus “forçaran” per intentar jugar la final a quatre de la Lliga de Campions que es disputa a l’Arena Riga a partir de divendres amb la semifinal contra el Benfica (20 h). “Són jugadors bàsics en el nostre esquema de joc. Ajudaran com puguin, ho intentaran, ho estan forçant i veurem durant la setmana. Des del cos tècnic els estem retenint una mica perquè no estaven en condicions de jugar. Si cal arriscar, és aquesta setmana”, ha comentat en la roda de premsa prèvia abans d’emprendre demà el viatge cap a la capital letona. Esquerdinha, amb un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre, ja estava del tot descartat.

Respecte als jugadors amb molèsties físiques, Velasco ha afegit: “Confio en la seva capacitat competitiva i experiència. Esperem que puguin aportar el seu nivell perquè aleshores l’equip farà un salt molt gran.” Amb tot, el tècnic blaugrana ha admès que Matheus és un punt enrere de Pito i Ferrão pel que fa a la recuperació de la lesió: “El provarem en els primers dies de la setmana per veure fins a quin punt pot suportar la càrrega mitjana d’entrenaments. La idea és forçar-lo i veure fins a quin punt pot respondre.” Amb la baixa segura d’Esquerdinha, Velasco considera que l’equip queda “descompensat” si no pot jugar Matheus perquè són els dos únics esquerrans de la plantilla.

Jugadors tocats el marge, l’entrenador del Barça ha tret importància a la dinàmica de l’equip en els últims partits i a la derrota de dissabte contra el Saragossa (0-3): “Moralment tenim la màxima puntuació. Portem tota la temporada esperant aquesta setmana. Els nostres jugadors són experimentats, estan motivats i saben el que han de fer. Sense importar la trajectòria de l’equip, rendiran de manera òptima”.

En l’altra semifinal es veuran les cares el vigent campió, l’Sporting de Portugal i l’ACCS Asnières villeneuve 92 (divendres a les 17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)