Futbol sala

Pendents de la infermeria

Futbol sala. L’entrenador del Barça, Jesús Velasco, té clar que “si cal arriscar amb els jugadors tocats és aquesta setmana”, la de la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League a Riga

El Barça afronta la setmana més important de la temporada, la de la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League a Riga, pendent de la infermeria. Amb la baixa segura d’Esquerdinha, amb un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre, el tècnic blaugrana, Jesús Velasco, confia a tenir a la seva disposició Ferrão, Pito i Matheus, que s’han perdut les últimes jornades per diversos problemes físics. En tot cas, l’entrenador ha enviat un missatge clar: “Són jugadors bàsics en el nostre esquema de joc. Ajudaran com puguin, ho intentaran, ho estan forçant i veurem durant la setmana. El cos tècnic els estem retenint una mica perquè no estaven en condicions de jugar. Si cal arriscar, és aquesta setmana.” En tot cas, l’entrenador va admetre que Matheus és un punt enrere dels dos pivots pel que fa a la recuperació de les molèsties al soli de la cama dreta. “Confio en la seva capacitat competitiva i experiència, si aporten el seu nivell, l’equip farà un salt molt gran”, diu. El Barça jugarà la semifinal contra el Benfica divendres (20 h) després del duel que protagonitzaran l’Sporting de Portugal, vigent campió, i l’ACCS (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)