Futbol sala

Els Dracs denuncien que no els van deixar lluir les estelades en el Riga Arena

“La UEFA i la seguretat local retirant i prohibint les nostres estelades a un pavelló amb més de 100 militars espanyols lluint la seva bandera”, lamenta un del centenar d’aficionats blaugrana que van poder gaudir in situ de la quarta corona europea per part del Barça

Un centenar d’aficionats del Barça, una trentena dels quals del grup d’animació dels Dracs, van poder gaudir des del mateix Riga Arena de la conquesta de la quarta corona de la Champions per part de l’equip blaugrana. Precisament, un dels membres dels Dracs va denunciar a través de les xarxes que no els havien permès lluir les estelades durant la fase final disputada a la capital letona. “La UEFA i la seguretat local retirant i prohibint les nostres estelades a un pavelló amb més de 100 militars espanyols lluint la seva bandera. Diferència de criteri. Seguim”, va escriure un dels aficionats en el seu compte de Twitter. Tot i aquest incident, els aficionats culers es van fer sentir de valent en els dos partits de la fase final i van poder cantar victòria amb els components de la plantilla després de l’exhibició contra l’Sporting de Portugal (4-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)