Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa i el Polo lluitaran pel títol en la final de la lliga masculina

L’Atlètic ha derrotat l’Egara per 3-2 en la segona semifinal

El Polo i l’Atlètic Terrassa jugaran demà (15 h) la final de la lliga masculina. Els vallesans s’han classificat al superar en la semifinal l’Egara per un ajustat 3-2, mentre que els barcelonins han passat a la final al superar en els shoot-outs el Club de Campo de Madrid per 3-3 i 4-3.

L’Egara s’ha avançat en el marcador en els primers minuts amb un gol d’Aguilar, però l’Atlètic Terrassa ha donat la volta al partit amb un gol de Sallés i un d’Ibáñez i ha arribat al descans amb avantatge (2-1). En el tercer quart Bonastre ha marcat el 3-1 per l’Atlètic Terrassa, però en la jugada següent Broto ha marcat el 3-2 de l’Egara. En el darrer període l’Egara ha buscat l’empat i ha tingut tres penals corner per empatar, però no ha pogut marcar.

El Polo, que havia sigut primer en la fase regular, ha sabut defensar bé el primer penal corner del Club de Campo en el minut 3, i quan ha disposat del seu primer Ruiz ha inaugurat el marcador. Ha estat en el segon quart quan els barcelonins s’han distanciat en el marcador amb gols de Piera (28’) i Tarazona (35’) i s’ha arribat al descans amb un clar 3-0. El tercer període ha estat nefast pels barcelonins que han encaixat tres gols en onze minuts i el conjunt madrileny ha empatat (3-3). En l’últim quart els dos equips han tingut ocasions i el Polo ha desaprofitat un penal corner. Amb el 3-3 s’ha arribat als shoot-outs. En el primer llançament el Club de Campo ha fallat i els barcelonins s’han posat per davant i s’han emportat la victòria i la classificació per 4-3.