Tennis

Roland Garros sancionarà els tennistes que elogiïn Putin

Ho ha advertit la directora del torneig, Amelie Mauresmo

Amelie Mauresmo, antiga número u mundial i directora de Roland Garros, ha advertit que si un tennista que participi en el torneig parisenc elogia el president rus, Vladimir Putin, serà sancionat. “Estem en la línia del que han decidit els ministres d’Esports de la UE. No acollim equips, però sí a esportistes individuals (russos o bielorussos). Òbviament, si un esportista es mostra davant la premsa proPutin hi haurà sancions”, ha remarcat Mauresmo en una entrevista a la ràdio France Inter.

En aquest sentit, ha destacat que s’imposarà “el principi de neutralitat” en el torneig, sense himnes ni banderes de Rússia o Bielorússia. L’extennista, de 42 anys, ha assumit que “no hi ha una decisió justa” en un tema tant espinós com la guerra a Ucraïna. Algunes tennistes ucraïneses com Elina Svitolina s’han queixat de la participació de col·legues russes. A Wimbledon, un altre dels quatre Grands Slams, han exclòs als tennistes russos i bielorussos a causa de la invació d’Ucraïna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)