Ciclisme

Koen Bouwman (Jumbo) guanya a Potenza

Koen Bouwman (Jumbo) és el vencedor de la setena etapa del Giro, la primera etapa de muntanya més enllà de la del final a l’Etna, de 196 quilòmetres i quatre ports en la què s’acumulaven més de 4.500 m de desnivell positiu per la presència de quatre ports, un primera, dos segones i un tercera categoria, i un final molt exigent amb rampes de fins el 13%. en els últims 350 metres. Juanpe López (Trek) manté el lideratge en la general.

Tom Dumoulin i Koen Bouwman (Jumbo), Davide Villella (Cofidis), Davide Formolo (UAE), Wout Poels (Bahrain), Bauke Mollema (Trek) i Diego Camargo Pineda (EF) formaven una escapada de molta entitat, de la qual en queia Poels i Vilella s’hi quedava fora per uns minuts per una sortida de la carretera baixant, sense conseqüències.

El marge a 50 quilòmetres era de 5:30 i, 10 després, havia baixat un minut per la tasca dels Ineos. A menys de 30 i amb el cap de cursa pujant el darrer port, de tercera i amb el grup per sota els 3:30, Mollema, Dumoulin i Formolo es distanciaven després d’un intercanvi d’atacs. Bouwman, el millor en la general, els atrapava abans de coronar i amb els punts aconseguits es feia amb el mallot blau de la muntanya.

Dumoulin deixava fer els altres tres en l’aproximació a l’últim quilòmetre, en el què conduïa el grupet fins que Bouwman llançava un atac sec i inabastable per a Mollema i Formolo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)