Tennis

Final de trajecte per a Bassols i Masarova

Tennis. Perden en els quarts de final de l’ITF Solgironès de la Bisbal contra Vicky Jiménez i Asia Muhammad

La blanenca Marina Bassols i la barcelonina Rebeka Masarova (4) van quedar eliminades en els quarts de final de l’ITF W 100 Solgironès Ciutat de la Bisbal d’Empordà, en perdre contra l’andorrana Vicky Jiménez (6-0 i 6-3) i la nord-americana Asia Muhammad (1-6, 6-3 i 7-6), respectivament.

Jiménez, de només 16 anys, ha tornat amb molta força després de dos mesos allunyada de la competició per culpa d’una lesió, i va deixar en blanc Bassols en el primer parcial (32’). En el segon, la tennista blanenca va millorar amb el servei i va oposar més resistència, però no va poder capgirar el resultat final. En les semifinals, Jiménez s’enfrontarà a la xinesa Xinyu Wang (2), que es va imposar a la lituana Daniela Vismane per 6-2 i 6-4.

Més igualat va ser el primer partit de la jornada, que es va haver de resoldre en el desempat del tercer set i en 2h30 de joc, després que Masarova (4) i Muhammad (8) s’haguessin repartit els dos primers parcials. La rival de la tennista nord-americana en la primera semifinal d’avui (11 h) serà la russa Erika Andreeva, que es va desfer de la mexicana Renata Zarazua per 6-2 i 6-3.

Final de dobles

En el quadre de dobles, Jiménez i Zarazua es van estalviar el partit contra les catalanes Aliona Bolsova i Rebeka Masarova, i avui jugaran la final contra les britàniques Alicia Barnett i Olivia Nicholls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)