Handbol

El tècnic Salva Puig no seguirà al KH-7 Granollers el curs vinent

El tècnic Salva Puig no seguirà la propera temporada en el KH-7 BM Granollers, equip de la Lliga Iberdrola, una vegada acabi el seu contracte amb el club català el proper 30 de juny, segons ha informat aquest dijous l’entitat en un comunicat.

Puig, de 42 anys, va signar l’estiu passat per una temporada per substituir Robert Cuesta. Aquest mateix dijous també s’ha conegut la destinació del tècnic català, que fitxa per La Salle Montcada, equip de primera estatal, la tercera categoria més alta de l’handbol masculí estatal.

Puig tanca la seva quarta experiència en el club on es va formar, després de les tres anteriors que va viure com a jugador. Tampoc continuarà la seva ajudant, Jèssica Bonilla, que es farà càrrec del filial.

A tres jornades per a la conclusió de la lliga, el Granollers està en plena lluita per entrar en places europees, encara que ho té complicat. A l’espera de recuperar el partit pendent davant el Costa del Sol Màlaga, l’equip de Salva Puig és setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)