El Fraikin BM Granollers recupera el segon lloc de la lliga Asobal

El gran triomf a Torrelavega (24-33), combinat amb l’ensopegada del Bidasoa a Osca (30-29) torna a col·locar els vallesans amb el subcampionat a l’abast a una jornada pel final

El Fraikin BM Granollers ha recuperat la segona plaça de la lliga Asobal a una jornada del final gràcies al gran triomf a Torrelavega (24-33), combinat amb la derrota del Bidasoa Irun a Osca (30-29). L’equip d’Antonio Rama s’assegurarà el segon lloc si diumenge vinent puntua a casa contra l’Atlético Valladolid (17 h), independentment del que faci l’equip basc. La mala notícia ha estat la baixa d’Antonio García, que es va lesionar en els quàdriceps en l’entrenament d’ahir i difícilment tornarà a jugar aquesta temporada.

Després d’un inici amb alternances (1-3 i 5-3), el conjunt vallesà ha posat la directa impulsat per les aturades de Rangel Luan, que en pocs minuts ha rebutjat fins a tres llançaments de penal. Les intervencions del porter brasiler (8 i 40%) han donat ales al joc ofensiu granollerí, que ha fet una estrebada amb un parcial de 3-10 (8-13). L’equip d’Antonio Rama ha mantingut els 5 gols de renda fins al descans (12-17).

El Torrelavega ha tingut una millor posada en escena després de la represa, però un parell de recuperacions de Chema Márquez en defensa han tornat a impulsar el Granollers en el resultat. El lateral madrileny (8 gols), l’extrem Sergi Franco (7) i Pol Valera (6) s’han repartit el poder ofensiu vallesà, que ha arribat al tram final amb la feina feta. Amb el partit decidit, Rama ha donat uns minuts de joc al jove porter Pol Varela.