Taekwondo

Bronze de Joan Jorquera i plata de Dalia Santiago en l’europeu

El rosinc Joan Jorquera (63 kg) va guanyar la medalla de bronze en l’europeu de taekwondo de Manchester. Un any abans, a Sofia, havia conquerit la plata. Jorquera ha estat campió d’Espanya cadet, júnior, sub-21 i absolut en la categoria. La derrota en semifinals contra el turc Hakan Reckber el va relegar al tercer lloc. Abans havia derrotat a l’israelià Egor Rogozhine i al danès Tobias Hyttel.

En parataekwondo, la gironina Dalia Santiago (K44, 65 quilos) es va penjar dissabte la medalla de plata, la quarta medalla de la seva carrera en grans esdeveniments internacionals. Santiago, que es va quedar a un pas dels Jocs Paralímpics de Tòquio, va caure en la final davant de l’uzbeka i vigent campiona paralímpica Guljonoy Naimova.

Aquest vespre competeix, en la darrera jornada de campionat, un altre català, el barceloní de 26 anys Daniel Quesada, en la categoria de 74 kg.