Voleibol

Mataró estrena el Vichy Catalan Volei Tour amb un nivell espectacular

Ferran Serra i Eric Estalella, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri s’emporten la victòria

Ferran Serra i Eric Estalella, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina han estat els primers guanyadors de la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2022 que s’ha disputat a la platja del Varador de Mataró amb prop de 80 parelles.

Erika Kliokmanaite i Kadri Puri segueixen dominant, han repetit la dinàmica d’altres temporades i han aconseguit la victòria per 2-0. Julia Bonet i Becky Fernández, les seves rivals a la final, no els ho han posat fàcil i han protagonitzat grans jugades, sobretot en defensa, però la superioritat de la lituana i l’estoniana els hi ha donat el primer triomf del circuit.

En categoria masculina, Eric Estalella i Ferran Serra, han hagut de remuntar el partit per aconseguir la victòria (2-1). El primer parcial ha estat dominat per Pablo Ronchi i Francesco Montinaro, que han arribat a la final després de jugar la prèvia. En el segon set, les grans defenses d’Eric Estalella i una gran quantitat de bloquejos de Ferran Serra han portat a la parella a forçar el tercer set. La igualtat ha estat màxima en tots els punts i s’ha acabat decidint el guanyador per la mínima.

La tercera posició en la categoria femenina ha sigut per Carla Martínez i Sandra Campó, i en la masculina per Dexter Edwards i Elio Carrodeguas.

La propera prova del campionat serà el 4 i 5 de juny a Vilanova i la Geltrú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)