Futbol sala

L’Industrias no passa de l’empat contra el Manzanares (4-4) i es complica la plaça de ‘play-off’

David Álvarez ha disposat d’un doble penal a 8 segons pel final que podia haver segellat la victòria

L’Industrias Santa Coloma no ha pogut passar de l’empat (4-4) a la pista del Manzanares El Hidalgo i es complica la plaça en els play-off al títol de lliga quan només restarà una jornada. A 8,6 segons del final, David Álvarez ha disposat d’un doble penal per segellar la victòria però el seu llançament ha anat excessivament alt.

En la primera meitat, el conjunt colomenc ha hagut d’igualar en dues ocasions el gol inicial dels amfitrions. Han estat 20 minuts d’anades i vingudes, en què els de Javi Rodríguez han fet excessives concessions defensives i Borja Puerta ha exercit de salvador més d’una vegada. Per part catalana, han marcat Bermusell (9’), aprofitant el rebuig d’un xut al pal de Drahovsky, i Rufino (16’), rubricant una gran centrada de Khalid.

L’Industrias ha pogut prendre la iniciativa per primer cop després de la represa gràcies a un acció de David Álvarez. L’ala català ha guanyat l’esquena al seu defensor i amb un toc subtil ha salvat la sortida del porter del Manzanares (27’). Sense cap mena de pressió pel resultat, el conjunt manxec, amb la permanència assegurada, continuava pressionant la porteria colomenca. Puerta tornava a tenir intervencions de mèrit, però els locals han trobat premi en una transició culminada per Juanan (34’). Els de Javi Rodríguez han reaccionat d’immediat i el capità ha tornat a avançar els seus amb un gol de doble penal (35’). Drahovsky ha perdonat el cinquè a boca de canó i el Manzanares no ha perdonat amb un atac de cinc. Encara hi hagut temps perquè David Álvarez disposés d’un segon doble penal, però en aquesta ocasió ha rematat alt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)