Futbol sala

El Barça se suma a la festa del 50è aniversari del Palau amb una golejada (7-2)

L’equip blaugrana ha passat per sobre del Valdepeñas en una gran segona part

El Barça s’ha afegit a la festa del 50è aniversari del Palau amb una golejada sense pal·liatius contra el Valdepeñas (7-2), amb doblet de gols de Dyego, Ferrao i Sergio Lozano, i un del jove Bernat Povill. Tot i que l’equip blaugrana ja tenia la primera plaça de la fase regular assegurada, no ha volgut deixar escapar els tres punts en la penúltima jornada del campionat.

En la primera meitat, el conjunt blaugrana ha hagut de remuntar el gol matiner de Lemine (3’), que aprofitat el rebuig d’un xut al pal de Bateria. La reacció ha estat immediata i Dyego (5’), lliure de marca, no ha perdonat des de la banda esquerra en una bona assistència de Miquel Feixas. Ferrao, el pitxitxi de la lliga, ha marcat territori des del pivot i ha capgirat el resultat tot just al minut 9. Poc després, Jesús Velasco ha fet entrar en pista el jove porter del filial Àlex Lluch, que ha disposat de 10 minuts de joc i encara reapareixeria en el tram final del partit.

A la segona part, el Valdepeñas ha tornat a colpejar en un gran contraatac en què Rafa Rato (26’) només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Com a l’inici de partit, el Barça ha replicat de seguida i ha estat Dyego (28’) l’encarregat de fer-ho, amb un xut de falta molt potent i precís, ajustat al pal dret de la porteria defensada per l’exblaugrana Óscar de la Faya. Una falta molt absurda de Rafa Rato ha estat l’epíleg de la quarta diana del Barça. Sergio Lozano (31’), amb xut ras, no ha perdonat amb el doble penal. El Valdepeñas ha atacat amb porter jugador, però l’equip blaugrana ja anava llançat i ha sentenciat el duel amb dues dianes més, a càrrec de Ferrao i Lozano, i la definitiva del jove Bernat Povill.