Tennis

Una gran semifinal acaba amb Nadal en la final i Zverev lesionat

L’alemany es lesiona el turmell amb 7-6 (8) i 6-6 en el marcador a favor del manacorí

Rafael Nadal s’ha classificat per la seva catorzena final de Roland Garros al imposar-se per 7-6 (8), 6-6 i lesió d’Alexander Zverev en la primera semifinal. El manacorí i l’alemany estaven disputant un partit de poder a poder, amb jugadors espectaculars i cops impressionants quan Zverev s’ha torçar completament el turmell dret i ha caigut a terra entre crits de dolor. Ràpidament se l’ha atès i se l’han emportat de la pista en cadira de rodes per comprovar la gravetat de la lesió. Uns minuts després ha tornat a sortir a pista amb muletes per acomiadar-se del públic que l’ha ovacionat. Rafael Nadal lluitarà pel seu catorzè títol de Roland Garros i el 22è Grand Slam contra el guanyador de la segona semifinal que disputaran el noruec Casper Ruud i el croat Marin Cilic.

Les tres hores i tretze minuts de partit han estat espectaculars amb un primer set en qe Zverev s’ha avançat amb un 2-4, Nadal ha anivellat el partit i s’ha imposat en un tie-break remuntant quatre boles de set de l’alemany. En la segona mànega cap dels dos semblava que pogués guanyar el seu servei i cada un l’ha perdut quatre vegades fins que s’ha arribat al 6-6 i a la lesió de l’alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)