Waterpolo

La UE Horta-Haxelia obté l’ascens a la divisió d’honor

L’equip de Pau Brias venç per 15-12 i remunta una eliminatòria molt igualada amb el Ciudad de Ceuta, amb un 14-12 del partit d’anada

La UE Horta-Haxelia ha segellat l’ascens a divisió d’honor després de vèncer el Ciudad de Ceuta per 15-12 i remuntar una eliminatòria molt ajustada, amb 14-12 del partit d’anada. Després d’una primera part anivellada (5-4), un parcial de 6-2 en el tercer quart ha resultat determinant. Leo Cukrov, Roger Echevarria i Hugo Castro, amb quatre gols cadascun, han estat els principals referents del quadre que entrena Pau Brias.

Amb l’ascens de la UE Horta, seran deu, d’un total de dotze, els clubs catalans en la màxima categoria del waterpolo estatal.

Ascens del Tenerife Echeyde en la divisió d’honor femenina

L’ascens a la divisió d’honor femenina ha estat per a un Tenerife Echeyde amb nombroses catalanes en les seves files, que s’ha imposat al Real Canoe a domicili, per 9-11. En l’anada els dos equips havien signat les taules (7-7). A la divisió d’honor femenina, la representació catalana es manté en nou clubs, també d’un total de dotze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)