Handbol

Dolo Martín, nova entrenadora del KH-7 BM Granollers

La tècnica navarresa, que va conduir el Sant Quirze de la lliga catalana a divisió d’honor, substitueix Salva Puig en el càrrec i fitxa per tres temporades

La navarresa Dolo Martín serà l’entrenadora del KH-7 BM Granollers en substitució de Salva Puig, segons s’ha anunciat aquesta tarda en un acte a les instal·lacions de KH-7, el principal patrocinador de l’equip. Martín, de 39 anys, ha fitxat per les properes tres temporades i encapçalarà un cos tècnic més professionalitzat al costat de Verónica Cuadrado (segona entrenadora), Maria Cadens (preparadora física) i Vicente Álamo (entrenador de porteres). Martín ha tancat una etapa de sis anys al Sant Quirze –el va conduir de la lliga catalana a la màxima categoria– i també havia dirigit a divisió d’honor el Castelldefels, a més de les categories inferiors tant de la selecció catalana com l’espanyola. “M’agraden els reptes i sé que el club vol fer un pas endavant amb l’equip femení. Estic molt il·lusionada per aportar força i energia a aquest nou projecte”, ha assegurat la tècnica navarresa durant la presentació.

El director esportiu Marc Amargant ha confirmat que en els pròxims dies s’aniran coneixent més novetats de la plantilla després que s’hagin anunciat fins a set baixes: les pivots Maria Monllor i Carmen Prelchi; les laterals Carolline Dias, Giulia Guarieiro, Janna Sobrepera i Elene Vázquez; i la central Lora Sarandeva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)