Handbol

El Granollers rep invitació per a la Champions

Handbol. El club vallesà accepta la proposta per jugar la màxima competició continental i espera la decisió final de l’EHF

La gran temporada del Fraikin BM Granollers, amb el subcampionat de la lliga Asobal assolit després de 29 anys, ha tingut un premi final inesperat. La Federació Europea d’Handbol (EHF) i la federació espanyola han ofert una de les sis invitacions a l’entitat vallesana perquè el curs vinent competeixi a la lliga de campions. El BM Granollers ha acceptat el repte i ara espera la decisió definitiva de l’organisme europeu.

Com a subcampió de lliga, el club vallesà ja té la plaça assegurada per jugar la lliga europea, però si la seva sol·licitud és acceptada participarà per primera vegada en la màxima competició continental.

Sorpresa i il·lusió

El tècnic del Fraikin BM Granollers, Antonio Rama, es va mostrar sorprès per la proposta, però ho considera tot un estímul per continuar el procés de creixement de l’equip. “Ha estat una sorpresa. Sabem que serà molt complicat perquè hi ha equips molt potents que estan en la mateixa situació que nosaltres, però el simple fet que tinguem l’oportunitat de presentar les nostres credencials perquè ens puguin escollir com a equip de Champions ja ens dona moltes ganes de continuar”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)