Atletisme

El Barça, tercer en la lliga de clubs de divisió d’honor femenina

L’equip blaugrana, que defensava títol, ha sumat 130 punts i en una jornada molt disputada a la Nucia ha acabat cedint davant el València, campió amb 137,5, i el Playas de Castelló, segon amb 135

El Barça, defensor del títol, s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc en la lliga de clubs de divisió d’honor femenina amb una jornada molt disputada amb el València, que s’ha acabat emportant la victòria amb 137,5 punts, seguit del Playas de Castelló (135) i el conjunt blaugrana, amb 130. L’Avinent Manresa, que tornava a estar entre els vuit millors clubs estatals, no ha pogut evitar el vuitè lloc (55), tot i que s’ha quedat a un sol punt del setè, l’Unicaja Jaén i a tres del sisè, l’Scorpio 71.

Les integrants del Barça han signat alguns dels millors registres de la competició com les plusmarques estatals de martell de Laura Redondo (71,63 m) i de 400 m tanques de Sara Gallego (54.87), o els rècords del campionat de Yulimar Rojas en triple (14,83 m), a més de ser designada MVP de la jornada, o del relleu de 4x100 m (43.71), però no ha estat suficient contra dos rivals amb dos blocs molt compensats. En les files del CA València hi competien les catalanes Xènia Benach, vencedora en els 100 m tanques amb la seva millor marca de l’any (13.31) i segona en el relleu de 4x100 m (44.02), i Berta Castells, tercera en martell (65,96 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)