Waterpolo

David Martín, el seleccionador estatal masculí, diu que l’objectiu és guanyar el mundial

El seleccionador espanyola masculí de waterpolo, David Martín, ha afirmat que l’objectiu és ser campions en el mundial que s’inicia la propera setmana a Budapest. També ha dit en la trobada amb els mitjans de comunicació que s’ha fet en el CAR de Sant Cugat que també hauran d’anar poc a poc des de la primera fase fins intentar arribar a la final.

David Martín va portar a Espanya al subcampionat mundial a Gwangju 2019, i en dues ocasions va er subcampió europeu a Barcelona 2018 i Budapest 2020). En els Jocs de Tòquio 2020 la selecció estatal va ser quarta. “Som l’única selecció que ha estat entre els quatre millors en els últims anys i ens hem guanyat que es pensi en Espanya com a favorita al títol” ha assenyalat a EFE.

Aquest mundial de Budapest serà el primer sense dos referents a la porteria com són Dani López Pinedo i Iñaki Aguilar, i que han marcat una gran etapa en la selecció. Dani Martín ha comentat: “sempre hem tingut grans porters des del mític Jesús Rollán i tota la trajectòria fins a Dani López Pinedo, amb qui hem tingut la sort de gaudir en els últims anys”, i ha explicat: “Ara tenim la porteria ben coberta amb joves com Unai (Aguirre), i Edu (Lorrio), a més de Pepe (Motos)”.

Espanya s’enfrontarà en el seu grup amb Canadà, Sud-àfrica i Itàlia, en l’últim partit on es definirà el primer de grup. “Tenim dos partits inicials que ens serviran per agafar ritme i sensacions davant Canadà i Sud-àfrica i després el partit clau serà davant Itàlia amb els dos equips lluitant pel primer lloc del grup i per evitar l’encreuament de vuitens” ha comentat el seleccionador estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)