Ciclisme

Esportcat referma el suport a l’esport femení amb el patrocini a Massi-Tactic

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, i el president del Club Ciclista Baix Ter, Sergi Güell, han signat avui el contracte de patrocini pel qual Esportcat dona suport a l’equip Massi-Tactic UCI Women’s Team durant el 2022 perquè pugui continuar competint a l’elit del ciclisme femení internacional.

Anna Caula ha explicat que aquest patrocini, una via de suport excepcional del Govern, referma l’aposta de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de “projectar l’esport femení, donar visibilitat a les dones en l’esport i generar nous referents que puguin competir al màxim nivell internacional”, dues de les prioritats de la política esportiva del Govern en el marc de la “legislatura de l’esport femení”.

La secretària general també ha felicitat la tasca del club gironí al màxim nivell del ciclisme femení de carretera, on competeix des de fa quatre temporades, cosa que demostra la “gran feina de l’entitat a l’hora de treballar el planter i fer sortir figures destacades que són referents per a les més joves”. Finalment, ha subratllat que aquesta vinculació amb el Massi-Tactic ens permet “projectar l’ADN esportiu català a nivell internacional”.

Per la seva banda, Sergi Güell ha declarat que “estem molt contents amb aquest acord amb la Generalitat i de portar la marca Catalunya arreu del món”. “Portem anys treballant per aconseguir tenir un equip professional 100 per 100 de casa, i aquest acord és un petit pas que pot ajudar les corredores a començar a ser ciclistes professionals. Cada cop hi ha més noies que practiquen el ciclisme i per nosaltres és un orgull poder estar a les millors curses del món”, ha afegit. En l’acte, celebrat a l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona, també hi han assistit el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i el team manager del Massi-Tactic, Ángel González.

El Massi-Tactic UCI Women’s Team, l’únic equip català femení que competeix a l’elit mundial, afronta enguany la quarta temporada com a equip continental al màxim nivell del ciclisme femení de carretera. Ho fa amb un equip de 13 ciclistes que barreja joves corredores de casa amb internacionals, on destaquen la vallesana Sara Méndez, la tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias i l’osonenca Martina Moreno, al costat de la gaditana i experimentada Belén López i de vuit ciclistes d’altres països com l’alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo, la sueca Nathalie Eklund, la portuguesa Sofia Gomes, l’equatoriana Miryam Nuñez, la mexicana Andrea Ramírez, l’eslovena Spela Kern i l’holandesa Maaike Coljé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)