Natació

Andrea Fuentes salva Anita Álvarez, nedadora dels EUA que s’ha desmaiat

En la natació artística del mundial de Budapest s’ha viscut una situació compromesa resolta sense incidències quan la nedadora nord-americana Anita Álvarez s’ha desmaiat durant l’exercici de solo lliurte i la catalana Andrea Fuentes –quatre cops medallista olímpica–, la seva seleccionadora, ha hagut de saltar a la piscina per evitar que s’ofegués.Álvarez ha estat setena rere Iris Tió.

Pel que fa a la natació, el nord-americà Caeleb Dressel, que buscava convertir-se en la capital magiar en el primer nedador a penjar-se vuit medalles d’or en una cita universal, va anunciar ahir la seva retirada de la competició per “motius mèdics” Dressel, or en els 50 papallona i al relleu 4x100 lliure, va renunciar a participar dimarts a les semifinals dels 100 lliure per una malaltia no especificada. El romanès de 17 anys David Popovici, per la seva banda, es va penjar el segon or en la final dels 100 lliure. La revolució juvenil la va confirmar la canadenca de 15 anys Summer McIntosh, campiona del 200 papallona. Mentre Katie Ledecky, de 25 anys, aliena a revolucions, es va penjar el tercer or: 4x200 lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)