Tennis

Alcaraz necessita cinc sets i quatre hores per superar el primer partit de Wimbledon

Guanya per 4-6, 7-5, 4-6, 7-6 (3) i 6-4 Struff

Carlos Alcaraz, el cinquè cap de sèrie de Wimbledon, ha necessitat cinc sets i quatre hores per superar la primera eliminatòria de Wimbledon. El murcià ha guanyat l’alemany Jan-Lennard Struff, 155 del món, per 4-6, 7-5, 4-6, 7-6 (3) i 6-4 en quatre hores i deu minuts. L’enfrontament ha sigut molt anivellat i amb pocs trencaments de servei. Alcaraz ha aconseguit el break definitiu en el novè joc del cinquè set i després amb el seu servei ha assegurat la victòria.

Novak Djokovic s’ha estrenat sobre la gespa de Wimbledon amb una victòria en quatre sets contra el sud-coreà Soonwoo Kwon, que l’hi ha complicat la vida en els dos primers sets. El serbi, primer favorit, s’ha imposat al jugador número 75 del món per 6-3, 3-6, 6-3 i 6-4 en 2h27. Djokovic ha arribat a Londres sense haver disputat cap partit sobre gespa i en alguns moments del partit ho ha notat. Kwon s’ha avançat amb un 1-3 en el primer set, però el serbi ha reaccionat, ha guanyat cinc jocs seguits i s’ha imposat per 6-3. El segon set ha començat igual, 1-3 pel sud-coreà, però en aquesta ocasió Kwon s’ha mantingut ferm amb el seu servei i ha anivellat el partit (3-6). El número 1 mundial s’ha centrat en el tercer set, no ha deixat escapar el seu servei i amb un break s’ha emportat el set (6-3). En la quarta mànega Djokovic s’ha posat per davant en el cinquè joc i s’ha emportat el parcial (6-4) i la classificació per la segona eliminatòria.

En el quadre femení la segona favorita, l’estònia Anet Kontaveit ha derrotat per 7-5 i 6-1 la nord-americana Bernarda Pera, 119 del rànquing WTA. La tunisiana Ons Jabeur (3), no ha tingut cap problema per derrotar per 6-1 i 6-3 la sueca Mirjam Bjorklund, 123 del món, en menys d’una hora de partit, 54 minuts.